Omhoog
Aanmelden

 

U wordt middels de nieuwsbrief op de hoogte gehouden omtrent de actviteiten en ontwikkeling van de fusie van het IKC.

In onze reguliere nieuwsbrieven wordt regelmatig een rubriek IKC-nieuws geplaatst. Hierin worden ouders op de hoogte gehouden rond de ontwikkeling naar het Integraal Kind Centrum (IKC) en de nieuwbouw.

Nieuwbouw en inrichting van het Roggeplein
 
 
 
Op donderdagavond 11 mei heeft de informatieavond voor de omwonenden van het Roggeplein plaatsgevonden in buurthuis de Kolk. Op deze avond is  aan de hand van diverse afbeeldingen uitleg gegeven over het voorlopig ontwerp van de Nieuwbouw van de school en het concept van de herinrichting van het Roggeplein. De architect en vertegenwoordigers van de gemeente en het schoolbestuur Agora hebben de aanwezigen een toelichting gegeven. Voor de nieuwbouw is sinds twee jaar een klankbordgroep van de buurtbewoners actief, die regelmatig uitgenodigd worden om de voortgang en het concept van de nieuwbouw te bespreken met de gemeente en het schoolbestuur. Op deze avond hebben ook een aantal bewoners zich aangemeld voor een werkgroep om samen met de gemeente de inrichting van het Roggeplein te bespreken.
Het is mooi om de tekeningen te bekijken hoe de nieuwbouw en het Roggeplein eruit kunnen gaan zien. Het geeft een mooi beeld en het maakt alle ideeën concreter. Op deze manier gaat het ook leven en gaan we er steeds meer naar uitzien! Binnenkort kunt u de gehele presentatie op schoolsite bekijken. De planning voor het betrekken van de nieuwbouw is het voorjaar 2019.  

Nieuwbouw en inrichting Roggeplein - 2017-05-01s (003).pdfNieuwbouw en inrichting Roggeplein - 2017-05-01s (003).pdf
 

© Copyright 2012 CBS de Saenparel  |  Webmaster: Kees Peter Broek  |  All Rights Reserved