Omhoog
Aanmelden

Inschrijven en aanmelden

In het schooljaar (grens: 1 oktober) dat uw kind 3 jaar wordt, krijgt u van de gemeente Zaanstad een brief met het verzoek uw kind in te laten schrijven op de school van uw keuze. 
Als u geïnteresseerd bent in onze school dan kunt u bellen voor een afspraak met de directie; met de directeur, Marjon de Boer, of met de adjunct directeur Wim de Vente.
Zij zullen u in een persoonlijk gesprek alles vertellen over wie wij zijn, hoe wij werken  en u een rondleiding door de school geven.
 
Als uw kind al een andere basisschool bezoekt en u uw kind bij ons wilt inschrijven en het betreft geen verhuizing, dan zullen we u altijd eerst uitnodigen voor een gesprek met de directie. We bekijken dan met elkaar of de overstap naar onze school voor uw kind de beste keuze is. We gaan hierbij in alle gevallen in gesprek met de school van herkomst. 
 
U bent van harte welkom!
 
Op verzoek sturen wij u ook graag ons inschrijfformulier toe. U kunt dit aanvragen via de telefoon of via ons mailadres info@saenparel.nl 
 
De Rijksoverheid heeft een gids uitgegeven om ouders van driejarigen te informeren over het basisonderwijs.
De gids Basisonderwijs 2011-2012 is te downloaden via  www.rijksoverheid.nl/basisonderwijs .Vragen kunt u stellen via het gratis telefoonnummer 0800-5010.
 
 

 

Op het moment dat uw kind onderwijs gaat volgen bij ons op school vragen wij u de ouderverklaring in te vullen:

Bijlage 1 Ouderverklaring Nederland_tcm7-49379.pdfBijlage 1 Ouderverklaring Nederland_tcm7-49379.pdf

 

© Copyright 2012 CBS de Saenparel  |  Webmaster: Kees Peter Broek  |  All Rights Reserved