Omhoog
Aanmelden

Inschrijven en aanmelden

In augustus 2019 gaat de Saenparel een fusie aan met de Willibrord. Vooraf aan de hele fusie is de ritsfusie per ingang van dit schooljaar ingegaan. Dat betekent dat de groepen 1/2 van beide scholen samen zijn gegaan op de Willibrord. Zodoende is er geen groep 1/2 meer op De Saenparel. De kinderen voor groep 1 kunnen voor de fusieschool aangemeld worden op de Willibrordschool. In het schooljaar, dat uw kind 3 jaar wordt, krijgt u van de gemeente Zaanstad een brief met het verzoek uw kind in te laten schrijven op de school van uw keuze. Om een keuze te maken tussen de verschillende scholen kunt u de schoolgidsen en websites vergelijken.  Een persoonlijk gesprek en een rondleiding door de school geven u een compleet beeld van wie wij zijn en hoe wij werken. U bent van harte welkom!
Als uw kind al een andere basisschool bezoekt en u uw kind bij ons wilt inschrijven en het betreft geen verhuizing, dan zullen we u altijd eerst uitnodigen voor een gesprek met de directie. We bekijken dan met elkaar of de overstap naar onze school voor uw kind de beste keuze is. We gaan hierbij in alle gevallen in gesprek met de school van herkomst.
U kunt telefonisch (075-2010116) of via de mail een afspraak maken (info@saenparel.nl) met de directeur, Dhr. Willem Lamers, of met de adjunct-directeur, Dhr. Wim de Vente.
 
 
© Copyright 2012 CBS de Saenparel  |  Webmaster: Kees Peter Broek  |  All Rights Reserved